Administrator 06 Juli 2020 10:26:12 WITA

Sukra Watugunung, 3 Juli 2020

Dokumentasi UPS Amerta Bhuana Desa Bengkala ngemargiang Upakara Mapag Yeh ring Sumber Mata Air Banjar Dinas Sangburni Desa Pakisan.

Bakti keatur olih dane Jro Mangku Made Sudarba lan Jro Mangku Wayan Sanika, keupasaksi olih dane Kelian Desa Adat Bengkala Nyoman Sasi, Kelian Banjar Dinas Kelodan I Nyoman Lakra, Ketua UPS Amerta Bhuana Nyoman Kistama miwah anggota tiosan.

Suksma

Dokumen Lampiran : Dokumentasi UPS Amerta Bhuana Desa Bengkala ngemargiang Upakara Mapag Yeh ring Sumber Mata Air Banjar Dinas Sangburni Desa Pakisan

Komentar atas Dokumentasi UPS Amerta Bhuana Desa Bengkala ngemargiang Upakara Mapag Yeh ring Sumber Mata Air Banja